Известие

Collapse
No announcement yet.

Ето го и моя пръв проблем ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето го и моя пръв проблем ...

Здравейте колеги !!!

Ето че и моята количка реши да си покаже първото проблемче
    Значи когато не съм палил колата известно време(примерно 6 часа) и започва този проблем,а именно: започва да и падат уборотите,и отпред под капака се чува от време на време някакво паткане.Това е докато не потегля,след като потегля всичко си е както трябва. Въпросът ми е дали някой има идея от какво може да е това ?Мерси
    Alfa Romeo 1.4 16v t.s. 103HP

Отиваш на диагностика в сервиза зад Киров BOSCH и Галин ще ти даде диагнозата . Иначе може да си чешем езиците (пръстите) за свещи , дебитомер , зацепване на ремъци и бля бля шитс .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от PoByRkAn Покажи съобщение
      Здравейте колеги !!!

Ето че и моята количка реши да си покаже първото проблемче
      Значи когато не съм палил колата известно време(примерно 6 часа) и започва този проблем,а именно: започва да и падат уборотите,и отпред под капака се чува от време на време някакво паткане.Това е докато не потегля,след като потегля всичко си е както трябва. Въпросът ми е дали някой има идея от какво може да е това ?Мерси
      колега извини ме за въпроса но ти от коли разбираш ли?и изобщо от технически работи?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
        колега извини ме за въпроса но ти от коли разбираш ли?и изобщо от технически работи?
        Нали за това го пращаме на диагностика ? За да му кажат от какво е
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Нали за това го пращаме на диагностика ? За да му кажат от какво е
          имах предвид това че,ако има такива понятия то той може да се захване сам да отстрани проблема а ако ли не....?му трябва мастер с уред .

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
            имах предвид това че,ако има такива понятия то той може да се захване сам да отстрани проблема а ако ли не....?му трябва мастер с уред .
            Ами колега аз,ако знаех какво да правя,нямаше да питам,нали за това всички сме тук да обменяме идей и опит ....
            Alfa Romeo 1.4 16v t.s. 103HP

Comment

Working...
            X